Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Войната между институциите в България коментира в стдиото на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВойната между институциите в България коментира в стдиото на
Коментари Харесай

Психиатър за войната между институциите: В страната ни се играе зъл театър, а героите са уродливи

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Войната сред институциите в България разяснява в стдиото на " Лице в лице " по БТВ психиатърът доктор Николай Михайлов:

" Никой няма изгода от такава война, само че има едно дребно събитие. Всичко се оголва до кост. Става ясно, че това е провалена страна малко или повече в упоритостите й да се управлява по разпоредбите на демократичната народна власт, върховенството на закона, тези прословути полезности, които от 89-та година се настаниха в България. 

Във всеки случай това е доста груба игра и се играе жестоко без оглед на общественото мнение. Играе се безочливо. И са мобилизирани хора, които се забавляват с тази игра. Част от публиката също се забавлява. Но човешката нормалност е разярена. Част от хората на улицата потестират против уязвяването на техния персонален интерес.

5 години господин Божков печели милиарди, и никой няма да забележи - нито организациите, нито формалната власт, нито играещите на вотове и театрализация и най-после приканват интерпол, пък той лъже, че всеки миг може да се появи. И това не е ясно, дали не е тук или интерпол го гони някъде по света. Това към този момент е от характера на халюцинациите. Това е злобен спектакъл, а актьорите са уродливи. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ARABIA RA9999RA (преди 2 минути) Рейтинг: 25 | Одобрение: 0 Долу комунягите и селският им електорат!!!!!!! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР